Richard Tan

Dr. Richard Tan

Graduat de la Facultat de Medicina de la Universitatde Pennsilvània, es va graduar com el millor de la seva classe i després es va especialitzar en Oncologia i Dermatologia al Centre de Càncer Memorial Sloan Kettering i l’Hospital Mt Sinai, respectivament. Al començament de la seva carrera, va ser un metge increïblement reeixit, considerat un dels millors al seu camp, sinó el millor.

El mètode Dr. Tan Balance amb el Dr. Chao Chen, qui va crear la base per al Mètode Balanç a través de la seva investigació de textos xinesos clàssics, el Dr. Tan va popularitzar i va portar el Mètode Balanç al món. El Dr. Tan va emfatitzar que l’acupuntura xinesa hauria de brindar resultats instantanis, per la qual cosa va contribuir enormement a un mètode que fa precisament això.

El mètode és una combinació destudi intens de la literatura xinesa antiga, pràctica dacupuntura experiencial i anàlisi científica moderna.

Utilitza la teoria de canals, que històricament també s’ha fet servir com a eina de diagnòstic per al tractament d’acupuntura. El model de tractament del Dr. Tan es compon de 5 sistemes que es basen en la teoria de canals.

Els canals estan vinculats segons el nom i l’horari o rellotge xinès. Aquests grups de canals s’influeixen entre si, per la qual cosa si hi ha dolor en un canal en particular, podem fer servir els altres per equilibrar el canal afectat.

El Dr. Tan també utilitza reflexos i imatges; articulacions similars a la part superior i inferior del cos es reflecteixen entre si, per exemple, colzes i genolls, nines i turmells, per la qual cosa podem punxar el canell per tractar el turmell. Les imatges són quan, per exemple, col·loca la imatge de la cara sobre el braç o la cama i, amb aquesta imatge, tracta els símptomes a la cara punxant el braç o la cama.

Això significa que el tractament es realitza lluny del lloc del dolor, cosa que pot fer que el tractament sigui més còmode per al pacient. Sovint als pacients els sorprèn que els punxin el braç per tractar la cama, però quan senten els resultats, s’hi acostumen ràpidament.

Els participants aprofundiran la seva comprensió de la teoria dels meridians i aprendran a construir combinacions complexes de quatre o més meridians.

Aquest seminari consta de 8 hores  i es gratuit, ( inscripció previa).

 

 • L’acupuntura de Tan, també anomenada mètode de l’equilibri o mètode 1,2,3, va ser desenvolupada pel Dr. Richard Teh-Fu Tan.

El seu enfocament aquesta en el tractament dels meridians en lloc dels punts acupunturals en si. Buscant guarir desequilibris entre ells. Utilitzant aquest mètode es busca aconseguir resultats ràpids i observables al pacient.

Amb l’aplicació de les senzilles normes del Dr Tan:

• Identificació
• Equilibri
• Elecció

S’aconseguiran respostes a la malaltia que s’estigui tractant.

Mètode especialitzat en el tractament del dolor es pot combinar amb altres mètodes (acupuntura estàndard, acupuntura de Tung…) sense problema, passant a formar part fàcilment del ventall de teràpies del practicant. Buscant que es pugui posar en aplicació a partir del mateix moment de finalització del curs.

Es cercarà ensenyar el mètode de l’equilibri local, per a malalties més focalitzades. Explicar els mètodes didentificació hologràfica i associació.

A continuació, s’ensenyarà l’equilibri global, per a tractament de malalties més internes i les combinacions més avançades del mètode de Tan en finalitzar el curs.

 • 15 d’Abril  de 2023  de 10 a 18 h.

Oscar Hidalgo

INSCRIPCIONS

Dades del Solicitant:

  Nom i cognoms:

  Data de naixement

  Document identitat:

  Domicili

  Codi postal

  Població

  Província

  País

  Correu electrònic

  Confirmeu el vostre correu electrònic

  Telèfon de contacte: