BYE BYE AL.LÈRGIES

  • Bye- bye al·lèrgies es una tècnica per eliminar les al·lèrgies, les intoleràncies i les sensibilitats, ja siguin alimentàries, ambientals o psicològiques.
  • Els seus principis es fonamenten en què el fenomen al·lèrgic constitueix una resposta errònia del cos a una o més substàncies. Tot i que per a la majoria de les persones aquestes substàncies no presenten cap problema, en persones amb al·lèrgies provoquen intolerància que es manifesta com una disfunció de la immunitat. El cos registra la substància com un intrús, és a dir, un al·lergogen, i es defensa desencadenant una resposta immune excessiva.

El cuerpo registra la sustancia como un intruso, es decir, un alérgeno, y se defiende desencadenando una respuesta inmune excesiva.

El mètode Bye-Bye Allergies proposa corregir aquest desequilibri activant els meridians, ells mateixos es connecten a la memòria del cos gràcies a l’aigua que conté.

  • El treball energètic funciona llavors com una reprogramació del model de defensa: elimina la informació errònia del sistema i dóna suport a l’homeòstasi natural.
  • Bye-Bye al·lèrgies poden tractar intoleràncies alimentàries, asma, èczemes, rinitis al·lèrgiques, trastorns digestius o hormonals, malalties ORL cròniques o fins i tot al·lèrgies als àcars de la pols i als pèls dels animals.
  • També seria útil per tractar bloqueigs energètics de caràcter psicològic que poden provocar una reacció al·lèrgica.

La sessió consisteix en una prova de to muscular o una mesura del pols segons l’enfocament natural de la medicina tradicional xinesa. El professional estimula els punts d’acupuntura. Paral·lelament a aquestes pressions, la persona es posa en contacte amb mostres de la substància o grup de substàncies al·lergèniques que cal eliminar.

Després de cada sessió, es demana a la persona que respecti un període d’eliminació d’al·lergògens de 25 hores per tal de promoure el registre immunitari de la informació i l’eliminació completa de toxines. Una sessió pot ser suficient per tractar una reacció al·lèrgica

A 5 Elements ens hem format amb els creadors de la técnica Françoise i François Munsch.