Bye – Bye Al·lèrgies

 • Bye- bye al·lèrgies es una tècnica per eliminar les al·lèrgies, les intoleràncies i les sensibilitats, ja siguin alimentàries, ambientals o psicològiques.
  Desenvolupat per un parell de professionals de la salut natural, Françoise i François Munsch, el mètode s’inspira en l’experiència en kinesiologia, energia xinesa, osteopatia, naturopatia i suport psicoterapèutic.

Els seus principis es fonamenten en què el fenomen al·lèrgic constitueix una resposta errònia del cos a una o més substàncies. Tot i que per a la majoria de les persones aquestes substàncies no presenten cap problema, en persones amb al·lèrgies provoquen intolerància que es manifesta com una disfunció de la immunitat. El cos registra la substància com un intrús, és a dir, un al·lergogen, i es defensa desencadenant una resposta immune excessiva.

L’enfocament considera que aquest desequilibri es pot accentuar amb l’estrès, els traumes i les agressions a la vida, que debiliten la capacitat d’autoregulació del cos i alteren el seu metabolisme.

 • El mètode Bye-Bye Allergies proposa corregir aquest desequilibri activant els meridians, ells mateixos es connecten a la memòria del cos gràcies a l’aigua que conté.

El treball energètic funciona llavors com una reprogramació del model de defensa: elimina la informació errònia del sistema i dóna suport a l’homeòstasi natural.
Bye-Bye  al·lèrgies poden tractar intoleràncies alimentàries, asma, èczemes, rinitis al·lèrgiques, trastorns digestius o hormonals, malalties ORL cròniques o fins i tot al·lèrgies als àcars de la pols i als pèls dels animals. També seria útil per tractar bloqueigs energètics de caràcter psicològic que poden provocar una reacció al·lèrgica.

La sessió consisteix en una prova de to muscular o una mesura del pols segons l’enfocament natural de la medicina tradicional xinesa. El professional estimula els punts d’acupuntura. Paral·lelament a aquestes pressions, la persona es posa en contacte amb mostres de la substància o grup de substàncies al·lergèniques que cal eliminar.

Després de cada sessió, es demana a la persona que respecti un període d’eliminació d’al·lergògens de 25 hores per tal de promoure el registre immunitari de la informació i l’eliminació completa de toxines. Una sessió pot ser suficient per tractar una reacció al·lèrgica.

Per primera vegada, els creadors del mètode Bye- Bye Al·lèrgies faran formació a Barcelona.

FORMACIÓ

El curs que condueix a la certificació BBA “Bye Bye Al·lèrgies” consta de 3 seminaris de 3 dies   cadascun (divendres-diumenge). Per tal de permetre als professionals obtenir el màxim profit del mètode, és essencial seguir els 3 seminaris per aprofundir també en el tractament d’aspectes psicològics i en el tractament de patologies específiques.

 • Tot i això, la formació de nivell 1 ja permet, al final del primer seminari, començar a practicar amb eficàcia el mètode BBA “Bye Bye Allergies” en la gran majoria dels casos d’al·lèrgia.
 • Al final del primer seminari de formació, els professionals que ho desitgin poden aparèixer al directori dels professionals de BBA en determinades condicions.
 • Els professionals que hi apareixen han de complir un cert nombre d’elements de garantia sobre la qualitat de la seva pràctica: és per això que una de les condicions sol·licitades és la participació en els dies d’aprofundiment de la pràctica. Això és als nostres ulls, així com en els de molts professionals, un element essencial per poder practicar amb eficàcia i en les millors condicions. Aquesta pràctica és obligatòria en moltes professions.
 • El Curs pot tenir modificacions de dates per la pandèmia del Covid.

DOCENTS

Osteòpates, energètics i psicoterapeutes, Françoise i François MUNSCH han estat practicants i formadors en salut natural des de fa més de 30 anys.

Les seves investigacions dutes a terme des de la seva llarga pràctica al càrrec els van permetre desenvolupar el mètode energètic de tractament d’al·lèrgies “Bye Bye Allergies” que imparteixen a Europa.

L’objectiu del curs de formació BBA “Bye Bye Allergies” és permetre als professionals de la salut participants aprendre a avaluar, localitzar i tractar de manera sostenible tot tipus d’al·lèrgies, ja siguin alimentàries, ambientals o químiques.

 

 • 1 Nivell: 5 al 7 de Maig de 2023
 • 2 Nivell:  14 al 16 de Juliol 2023
 • 3 Nivell: 1 al 3  Setembre de 2023
 • Divendres: De 9:00 a 18:00
 • Dissabte: 9.30 a 19:00
 • Diumenge: 9.30 a 17.00
 • La tarifa presencial per persona durant els 3 dies : 620€
 • Un únic pagament de 1770€ els 3 mòduls
 • Material Necessari:
 • Caixes d’al·lèrgens necessaris per a la pràctica: per a una pràctica efectiva  us suggerim que comenceu amb un kit doble en una caixa de fusta. El cost d’aquest kit doble que utilitzarà de per vida (les caixes es poden reutilitzar de forma indefinida i respectant algunes instruccions de còpia de seguretat, es poden utilitzar de per vida) és de 427 €.
 • A França els professionals sovint ja han reemborsat en gran mesura el cost del primer seminari i del primer grup d’ al·lergògens en un mes de treball.

Premsa

 • La revista “Solutions Naturopathie” dedica un article complet a la tècnica “Bye Bye Allergies” al seu número 19 del 20 de gener de 2020. Situat a les pàgines 11 a 13, es titula: “El mètode que revoluciona el tractament de les al·lèrgies” . La periodista Annie Casamayou hi exposa el mètode “Bye Bye Allergies” en el marc d’una entrevista amb Françoise i François MUNSCH. Podeu obtenir aquest element seguint aquest enllaç:

https://www.santenatureinnovation.com/solutions-naturopathie/

 • Aquesta nota de  referència a un article complet sobre “Bye Bye Allergy” que considera un “mètode de referència”:

http://link.santeportroyal.com/T/OFSYS/SM2/1477/2/S/F/17265524/550175/RLk0FLR9/106.html – https://www.annuaire-therapeutes.com/actualites/173-dites-adieu-a-vos-allergies-avec-bye-bye-allergies

 

 • Estiu 2019, ressenya “Inexplorat”: la portada del número 43 del 28 de juny de 2019, entre altres títols del 2019, entre d’altres: “Atura les al·lèrgies, mètodes naturals”. Dedica un article a la rinitis estacional de la pàgina 39 a la pàgina 41. Aquest article explora diferents opcions de tractament i dedica un paràgraf al mètode “Bye Bye Allergies”:

https://www.inrees.com/Abo/Inexplore-magazine/Inexplore-43/

Inscripció

Dades del/la sol·licitant:

  Nom i cognoms:

  Data de naixement

  Document identitat:

  Domicili

  Codi postal

  Població

  Província

  País

  Correu electrònic

  Confirmeu el vostre correu electrònic

  Telèfon de contacte:

  Forma de pagament:

  (Rebràs un correu amb les nostres dades bancàries per a poder fer la transferència)
  La reserva de l’activitat ó curs no serà efectiva fins haver efectuat el pagament.
  Un cop efectuat el pagament rebreu un correu de confirmació de plaça.