ACUPUNTURA TAN – BALANÇ METHOD

ACUPUNTURA TAN – BALANÇ METHOD

Acupuntura Tan – Mètode Balanç del Dr. Tan

Curs d'Acupuntura a Barcelona

Forma't amb nosaltres en Acupuntura Tan i comença aplicar aquesta efectiva tècnica mil·lenària!

Tipus de Formació: Seminari Gratuït
Durada: 8 hores
Docent: Oscar Hidalgo
Certificat: Sí
Data: A convenir

dr-tan

Dr. Richard Tan Qui és?

 

Graduat de la Facultat de Medicina de la Universitat de Pennsilvània, com el millor de la seva classe. Metge especialista en Oncologia i Dermatologia en el Centre de Càncer Memorial Sloan Kettering i l’Hospital Mt Sinai, respectivament. Al principi de la seva carrera, va ser un metge increïblement reeixit, considerat un dels millors en el seu camp, sinó el millor.

El Dr. Tan va popularitzar i va portar el Mètode Balanç al món, després que el  Dr. Chao Chen, creés la base per al Balanç Method, a través de la seva recerca de textos xinesos clàssics. 

El Dr. Tan, va emfatitzar que l’acupuntura xinesa hauria de brindar resultats instantanis, per la qual cosa va contribuir enormement amb un mètode que fa precisament això.

Balanç Method En què consisteix?

El “Balanç Method” o “Mètode Equilibro” és una combinació d'estudi intens de la literatura xinesa antiga, la pràctica d'acupuntura experiencial i l'anàlisi científica moderna.

Utilitza la teoria de canals, que històricament també s’ha utilitzat com a eina de diagnòstic per al tractament d’acupuntura. El model de tractament del Dr. Tan, es compon de 5 sistemes que es basen en la teoria de canals.

Els canals estan vinculats segons nom i horari o rellotge xinès. Aquests grups de canals s’influeixen entre si, per la qual cosa si hi ha dolor en un canal en particular, podem utilitzar als altres per a equilibrar el canal afectat. Aquesta és la filosofia principal que regeix el Mètode Equilibri.

Metodologia del Curs

Com inscriure't en el Seminari d'Acupuntura del Dr. Tan?