TALLER DE MÚSICA PER NADONS

TALLER DE MÚSICA PER NADONS

Viu una experiència musical autèntica i natural

Taller de música per a bebès a Barcelona

El Taller de música per a bebès és una meravellosa experiència que uneix, de manera excepcional, als nens i als seus pares amb la música. A més, és un espai on els petits descobriran la meravellosa harmonia dels sons i el significat de la música en les nostres vides.

Com a part de l'experiència, el taller estarà orientat en dues àrees:

    • Els sons naturals, que inclouran l'aigua de pluja, la mar, el so del riu, el cant dels ocellets, etc.
    • I el reconeixement de diferents instruments musicals, per mitjà d'audicions d'instruments, tant en directe com en enregistraments.

Sons i imatges en el Taller de música per a bebès

L'associació de so i imatge mitjançant la inclusió de material de suport com a campanes, titelles i instruments de percussió, entre molts altres, serà part de les eines que motoritzaran l'aprenentatge dels bebès perquè descobreixin la meravella dels sons.

En 5 Elements comptem amb Crisitina Varela que té una àmplia experiència en matèria musical que serviran com un efectiu pont entre els diferents sentits i la música, perquè els bebès rebin una experiència melòmana vivaç i orgànica única.

Grans beneficis del Taller de música per a bebès

Es bien sabido que el cerebro de los bebés absorben de una manera impresionante el conocimiento como si fueran pequeñas esponjas, es por eso que nuestro Taller de música para bebés en 5 Elements, ofrece una gran cantidad de beneficios para el cerebro de tu bebé:

1
Increment de la creativitat
La música és un estimulant natural de l'hemisferi dret del cervell, que és d'on sorgeix la creativitat i la sensibilitat, especialment sobre les arts, la pintura, i la música. Gràcies a això, els bebès experimentaran vivències i emocions noves i inesperades que l'ajudaran a incrementar d'una manera exponencial la seva creativitat, la qual cosa converteix el Taller de música per a bebès en el seu desenvolupament cognitiu.
2
Augment en la concentració
L'escoltar música des de primerenca edat, es permet harmonitzar d'una manera efectiva la concentració, perquè els sons es converteixen en canals potenciadors que atreuen i fixen l'atenció del cervell. Està demostrat que sons d'instruments com la guitarra, el violí o el piano, són les opcions ideals a partir de molt primerenca edat perquè augmenten la capacitat de memòria, coordinació i atenció, tant en els seus estudis com en qualsevol altra activitat cognitiva.
3
Millora la psicomotricitat
La música fomenta el ritme i la coordinació en els bebès, la qual cosa fa que ballin al so de la música, això activa la seva psicomotricitat, incrementa el seu rendiment físic i això també els proporciona eufòria, alegria i entusiasme.
4
Afina l'oïda
El Taller de música per a bebès a Barcelona, proporciona una primera vivència perquè els bebès diferenciïn els sons, les notes agudes, greus, les melodies i els compassos de les diferents cançons i instruments musicals. Això afina l'oïda del bebè, li proporciona una “cultura” auditiva i l'ajuda a madurar per a reconèixer el món de sons que l'envolta.
5
Reforça i millora el llenguatge
Des de petits, els bebès s'acostumen a la repetició del que senten, vine i asseguin. El Taller de música per a bebès, està enfocat en el perfeccionament del seu llenguatge mitjançant sons serens, harmoniosos i fluids que els encoratgin a repetir de manera coordinada. Aquest reforçament del llenguatge no sols és inspirador, sinó que també els ajuda a coordinar els seus sentiments i a memoritzar el que aprenen.

Per què participar en el Taller de Música per a Bebès de 5 Elements?

Els bebès que participen en el nostre Taller de música en 5 Elements experimenten millores notables en el seu desenvolupament.

Barcelona: El Taller de Música per a Bebès

Tots els estudis ho han demostrat: el contacte amb la música des de molt primerenca edat és una cosa imprescindible per al desenvolupament dels nens, i la seva correcta inducció és un estímul d’altíssim valor per a fomentar el seu desenvolupament posterior.

Prendre estima pels sons naturals, l’harmonia dels instruments i de la meravella que és la música, és un dels objectius del taller perquè estem conscients que això reforçarà el desenvolupament dels més petits i estimularà les seves habilitats.

En 5 Elements, comptem amb una excel·lent preparació quant a pedagogia i pràctica musical, perquè els bebès se sensibilitzin amb la bellesa dels sons i de la música, fomentant les seves capacitats i incrementant la seva creativitat i desenvolupament cognitiu.

Vols inscriure't?