TERAPIA HEALT TRAINING

TERAPIA HEALT TRAINING

La metodologia per a “entrenar” la salut

Health Training a Barcelona

En contra del que es creï popularment, el Health Training no és una tècnica terapèutica nova, es tracta en realitat d'una metodologia específicament dissenyada per a entrenar la salut de les persones amb l'objectiu d'aconseguir un nivell idoni de benestar, tant físic com emocional i energètic.

Aquesta metodologia té la seva inspiració en la cultura xinesa, la seva base filosòfica, la seva orientació espiritual i el poder per a aconseguir un equilibri harmoniós entre la ment, el cos i l'esperit.

El poder de Health Training

En la medicina xinesa existeix una fluida varietat d'especialitats terapèutiques l'acció individual de les quals va enfocada a aconseguir una millora evident en el pacient.
Entre les principals branques del Health Training, podem nomenar l'acupuntura, la farmacopea, la moxibustión, el Qigong i el Tuina.
Totes són especialitats diferents amb les seves determinades tècniques i procediments, però les 5 estan enfocades cap al mateix objectiu: assegurar el balanç i millorar la condició de vida dels pacients.

Què has de saber del Health Training?

Pel fet que existeix una gran varietat de tècniques i branques terapèutiques homeopàtiques dins del Health Training, és important conèixer alguns aspectes claus per a obtenir el màxim benefici:

El binomi terapeuta - pacient:
Heald tranning

És indispensable comptar amb un professional altament qualificat que acompanyi al pacient al llarg del procés curatiu, però també és imprescindible que ell posi de la seva part i estigui obert a la possibilitat de canviar els seus hàbits quotidians per a millorar la seva salut i assegurar un procés satisfactori de sanació.

Un procés evolutiu:
Healg tranning 1

El Health Training és un procés evolutiu que contempla el benestar físic, però també energètic, anímic i espiritual, però no necessàriament en aquest ordre. L’objectiu és aconseguir l’ajuda terapèutica necessària per a cobrir tots aquests camps; cadascun és diferent, però tots orientats a aconseguir el benestar global.

Cada teràpia posseeix el seu propi “idioma”:
Heald tranning 2

Al moment d’aplicar el Health Training, el terapeuta ha de “parlar-li” al cos usant l’idioma adequat per a cada camp d’acció, això significa que l’anímic, el físic o energètic posseeixen diferències i particularitats i per a sanar al pacient ha d’usar-se el “idioma” indicat per a cadascuna.

Identificar i sanar els “conflictes”:
heald tranning 4

Tant en la part anímica, física, emocional o energètica, es desenvolupen trastorns que són produïts per “conflictes” que generen estrès a nivell energètic, fisicoquímic o a nivell anímic.

Per a poder curar al pacient, el Health Training ha d’identificar aquests conflictes per a diagnosticar-los i tractar-los de manera efectiva.

Una definició clara tant del desequilibri com de la malaltia:
Heald tranning 5

Un terapeuta professional de Health Training coneix quins són els conceptes de la malaltia que està tractant i els seus desequilibris, ja siguin químics, físics o emocionals associats a aquestes malalties. D’acord amb això, tractarà específicament aquesta àrea.

heald tranning 2 (2)

autocuració a Barcelona: Health Training

En 5 Elements treballem d'una manera coordinada amb tot el coneixement ancestral oriental, amb l'objectiu de millorar la vida de tots els nostres pacients.

Comptem amb importants professionals en Health Training amb gran experiència en les determinades àrees d'atenció, especialment en la Psico-referència Universal, per a identificar l'origen del seu malestar i reactivar el sistema d'autocuració.

Què has de saber del Health Training?

La Referència Universal (RU) s’utilitza dins del Health Training com un model guia que conté tota la nostra informació anímica, física, espiritual, etc., igual que els models que ens gestionen com a éssers humans, ja sigui model masculí, femení, matern, patern, etc.

En aquest sentit, la Psico-referència Universal és una tècnica terapèutica ideada per Luc Peroni i està inspirada en el Referencial Universal (RU), en la qual tot ésser humà comparteix uneixes referències universals de funcionament que és transmeten com a part de la pròpia condició humana dels personis.

Per tant, el RU engloba l'equilibri físic, la lògica universal, les lleis morals i tot el contingut associat al que ens identifica com a éssers humans i que produeix una consciència universal.

Teràpia Health Training Barcelona

En 5 Elements, dissenyem programes especialitzats de Health Training per als nostres pacients a Barcelona. Cada pacient és diferent, per tant, requereix d’una atenció única i específica.

El nostre equip de professionals, serà el teu millor aliat per a aconseguir l’equilibri físic, emocional i energètic que estàs buscant.