EL POLS, L’ART DEL DIAGNÒSTIC EN MTX

EL POLS, L’ART DEL DIAGNÒSTIC EN MTX

Una tècnica de la medicina oriental

Diagnòstic pel Pols.

Formació: Curs compost per 3 Seminaris. Cada seminari consta de dos dies de formació.

Durada: 16 hores cada seminari. Total: 48 hores
Docent: Carles Murcia
Certificat: Sí

Data del Pròxim Curs:
Seminari #1: 23 i 24 de Setembre de 2023
Seminari #2: 14 i 15 d' Octubre  de 2023
Seminari #3: 4  i  5 de Novembre de 2023
Horari: De 10.00 a 19.00

Preu: Un pagament de €750 o Tres pagaments de €300

L'Art del Diagnòstic pel Pols

Diagnòstic pel pols

Dins de les tècniques de diagnòstic de la medicina xinesa clàssica, el pols al llarg del temps, s'ha convertit en un veritable art.

“Abans de punxar, un ha d'examinar els polsos per a avaluar la benignitat o gravetat de la malaltia."

La presa del pols era una característica tan important dins de l'antiga medicina tradicional xinesa, que molt sovint els pacients deien “vaig al fet que em prenguin els polsos” per a referir-se al fet que anaven a visitar-se amb el metge.

El que significa, que des dels seus inicis i encara fins als nostres dies, la medicina xinesa clàssica, li confia els seus diagnòstics a la veracitat de la tècnica de la presa del pols.

En el nostre centre comptem amb la tecnologia i els professionals capacitats per a proporcionar una atenció òptima als pacients que requereixen aquest servei

Els “boxs” que existeixen dins de la Neijia

01
L'estudi del pols és extremadament important perquè ens proporciona informació sobre l'estat i equilibri dels òrgans interns, canals i Qi-Xue.
02
Ens mostra a l'organisme com un tot integrat que ens permet veure les relacions fisiopatològiques entre les diferents parts que la conformen, això ens permet ordenar tots els símptomes del pacient per a elaborar un diagnòstic precís.
03
També ens permet avaluar la constitució del pacient, realitzar un pronòstic plausible, assentar la base d'un tractament correcte i poder avaluar in situ i resultat d'aquest.

Quin és l'objectiu d'aquest curs?

L'objectiu d'aquest curs és dotar a l'estudiant o practicant de la MTC, de les eines necessàries per a poder adquirir les habilitats fonamentals per a desenvolupar un diagnòstic fidedigne mitjançant el pols.

Contingut del curs

Tot això i molt més, serà el que aprenguis durant els 3 seminaris que des de 5 Elements t’oferirem en el pròxim curs.

Tant tu com els altres participants del curs, sigui que no tinguin experiència prèvia o que ja practiquin la medicina xinesa clàssica, aprendran a profunditat, tot el relacionat amb la tècnica de Diagnòstic pel pols.

A més, de manera teòrica i pràctica, aprendran els següents temes:

Carles

Qui serà el docent del curs?

Carles Murcia. Terapeuta i professor de MTC especialitzat en clàssica i diagnòstic mitjançant el pols, amb més de 15 anys d’experiència donant aquest curs.

  • Professor i cap d’estudis de MTC de l’antiga escola CENAC.
  • Cofundador de les clíniques Artsalut i 5 Elements.
  • Deixeble dels mestres: Zhang Xiumu, Zhang Dewang i Jin Jia Zhou
  • Maestro Taijiquan 6 aduan, Qigong mèdic (wai Qi Liao Fa).

Per això, no tenim dubtes que Carlos és el professional qualificat per a ensenyar-te correctament la tècnica de Diagnòstic mitjançant el pols, perquè puguis començar a aplicar-la en el teu exercici de la Medicina Xinesa Clàssica.

Com inscriure't en el Curs de Diagnòstic mitjançant el Pols?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.