EL GOIG D’ESCRIURE

EL GOIG D’ESCRIURE

Uneix-te al taller d'expressió escrita

El Goig d'Escriure a Barcelona

 

El Goig d'Escriure és un taller l'objectiu del qual és retrobar-nos i gaudir d'una   de les més meravelloses habilitats que tenim com a éssers humans: plasmar les nostres emocions, instints, habilitats i desitjos, sobre el paper, per mitjà de paraules.

Es tracta d'una gratificant experiència on ens proposem transitar per l'escriptura a un ritme convenient, perquè els participants aconsegueixin els seus objectius individuals, però emmarcats dins d'un aprenentatge grupal que sigui alliçonador i enriquidor per a tots.

Busquem que els participants ofereixin els seus propis projectes i els col·loquin en el centre del taller, amb l'objectiu específic que s'enriqueixin tant de la seva experiència particular com de la riquesa que ofereixi la resta del grup.

Els objectius del Goig d'Escriure

En el nostre centre 5 Elements, ens esforcem perquè El Goig d'Escriure, aconsegueixi fer fluir la creativitat que tots els participants porten en el seu interior, que facin emergir els seus sentiments i que es retrobin amb els seus propis anhels i emocions.

Però també busquem aconseguir uns certs objectius molt específics i importants:

Gaudir de l'escriptura

La redacció és una vivència, un plaer i un descobriment. Quan l’ésser humà escriu, no sols es comunica, també s’està presentant, està dient qui és, què pensa, què desitja i el que vol com a ésser humà en aquesta aventura que anomenem vida.

Aconseguir un creixement personal

En créixer la nostra capacitat d’escriptura, també estem incrementant la nostra instrucció, cultura i abast per a comunicar-nos amb altres persones.

Es tracta d’un cercle beneficiós en el qual la millora individual també és una millora grupal.

Compartir els nostres escrits en veu alta

Quan compartim en veu alta el que hem escrit, s’aconsegueixen diverses coses inesperades, entre elles trencar la timidesa, millorar la nostra interactivitat social, donar-nos a conèixer mitjançant la nostra paraula escrita i a més identificar-nos amb una idea o un pensament.

Aprendre i conèixer noves tècniques d'escriptura

Amb El Goig d’Escriure, els nostres participants també podran conèixer noves formes d’escriptura, nous estils, noves maneres de conjugar frases, paràgrafs i idees. No sols és compartir, també és descobrir coses noves, igualment meravelloses.

Gaudir tant individualment com en companyia d'uns altres

Quan algú escriu, duu a terme un acte individual, on l’única companyia és la seva ment i la seva solitud, no obstant això, amb El Goig d’Escriure, desitgem que els nostres participants gaudeixin d’un “acompanyament individualitzat”, però “envoltats d’altres companys”.

Reforçar la veu literària pròpia

Un objectiu molt important en el nostre taller, és aconseguir una veu pròpia al moment d’escriure. Sense importar si s’és un gran literat o una persona comuna i corrent, tots tenim una veu literària pròpia, a vegades desconeguda i altres vegades tancada.

Amb el nostre taller, busquem que tots la descobreixin i la perfeccionin.

Beneficis del Goig d'Escriure de 5 Elements

Participar en aquesta activitat que organitzem en 5 Elements, t'aportarà beneficis que estan alineats amb els objectius del taller:

Cada camí a un ritme natural
El goig d'escriure

Podràs definir la teva pròpia veu, aconseguir la teva maduresa literària i descobrir noves tècniques d’escriptura al teu propi ritme i sense pressió, perquè flueixis d’una manera natural, didàctica i sobretot lúdica.

L'escriptura com una forma de teràpia beneficiosa
goig d 'escriure 2

Està comprovat que escriure és un mètode poderós de catarsi, tant és així que una de les coses més importants que exigeix qualsevol persona privada de llibertat és llapis i paper per a poder esplaiar les seves penes sobre el full de paper.

Amb El Goig d’Escriure, gaudiràs d’aquesta gran teràpia i faràs catarsi per a drenar el teu interior i mantenir-te en equilibri.

Perdre la por
Goig d 'escriure 3

És cert, exposar les nostres inquietuds, els nostres anhels, desitjos, emocions o pensaments en el paper perquè els llegeixin uns altres pot ser aterridor per a molts.

Amb el Goig d’Escriure, venceràs la por al fet que els altres et llegeixin i et coneguin, aprendràs a escriure i a expressar-te sense por a la crítica o al què diran.

Divertir-se
goig d escriure 4

És el més emocionant dels beneficis o objectius, et divertiràs escrivint.

L’escriptura és una vivència lúdica, però moltíssimes vegades escriure costa molt, és difícil plasmar en el paper el que desitgem expressar, amb El Goig d’Escriure desitgem que els nostres participants reconnectin amb una experiència divertida i plaent.

Participa en “El Goig d'Escriure” a Barcelona

Tant tu com tots aquells que desitgin participar en el nostre taller d’escriptura terapèutica de 5 Elements, i gaudir dels seus grandiosos beneficis, són benvinguts. Uneix-te i sé part del Goig d’Escriure.

Vols inscriure't?