ACUPUNTURA TUNG

ACUPUNTURA TUNG

Una tècnica mil·lenària curativa de gran efectivitat

Acupuntura Tung a Barcelona

L'Acupuntura Tung és un mil·lenari sistema d'acupuntura, originari de la família xinesa Tung, la qual durant segles va transcendir, però que va mantenir aquesta pràctica com una tradició molt reservada i exclusiva. No obstant això, l'any 1962 el mestre Tung Ching Chang, va decidir compartir amb el món aquests coneixements després d'acceptar al primer deixeble aliè als Tung.

Després de 60 anys, aquest sistema ha guanyat una enorme popularitat i notorietat a nivell mundial, a causa de la:

Efectivitat dels seus tractaments clínics, i per tractar-se d'un mètode caracteritzat per una extraordinària neciesa i a la seva facilitat per a executar aquests procediments.

Acupuntura del mestre Tung

El sistema d'Acupuntura Tung és molt famós pel complex conjunt de punts que contempla, els quals són extraordinaris i que a penes representen una petita part de tot l'ancestral sistema que va donar a conèixer el mestre Tung Ching Chang.
Està basada en cinc canals Wu Zang i sis Fu que difereixen per complet dels 14 canals comunament utilitzats en l'acupuntura tradicional, i l'objectiu de la qual és fer ús del sistema de meridians tant en el diagnòstic de les malalties com en el seu tractament posterior.
A més de canals revolucionaris, posseeix també mètodes de diagnòstic, punts i utilització particular d'agulles.

Història de l'acupuntura Tung

Acupuntura Tung en el món

Tècniques d'Acupuntura Tung que apliquem en 5 Elements

1
Diagnòstic Palmar per a detectar les malalties

Com a part de l’Acupuntura Tung, en 5 Elements fem un diagnòstic auscultando el palmell de la mà a la recerca d’anomalies evidents, per exemple:

Aquesta cerca minuciosa en el palmell de la mà, ajuda a detectar i situar quines són les possibles malalties que t’ataquen com a pacient, aplicar un mètode diagnòstic exacte i després col·locar de manera molt més exacta les agulles per a neutralitzar aquesta malaltia o malaltia.

2
Los cinco movimientos Wu Xing

Els cinc canals Wu Zang i sis Fu del sistema d’Acupuntura Tung, estan basats en els cinc moviments Wu Xing, els quals posseeixen els seus propis trajectes que connecten als cinc canals Wu Zanf i als sis Fu.

Es tracta  d’un sistema que es destaca per la seva alta efectivitat tant en el diagnòstic com en el tractament.

El mètode d’Acupuntura Tung tracta el cos humà com un tot, on cada part individual té relació directa amb les altres parts del cos.

Tot el nostre organisme comparteix els mateixos canals energètics i gràcies a això amb solo unes poques agulles, en 5 Elements aconseguim els mateixos resultats que utilitzant un ampli sistema d’acupuntura tradicional.