OSTEOPATIA

OSTEOPATIA

5 elements

Osteopatia a Barcelona

En el nostre Centre d'Osteopatia a Barcelona 5 Elements, t'ajudem a recuperar l'equilibri i el benestar del teu cos, a través d'un diagnòstic minuciós i d'un tractament osteopático adequat a les necessitats del teu cos.

Aquest tractament t'alleujarà qualsevol malaltia, fatiga o dolor, produïts per possibles lesions en l'aparell locomotor, o lesions de tipus cranial o visceral.

Influencia Occidental ¿Beneficiosa o Perjudicial?

L'osteopatia és un mètode de diagnòstic i tractament manual que tracta les disfuncions de mobilitat dels teixits del cos, retornant la mobilitat i permetent la lliure circulació de la sang, nervis, limfa i altres substàncies vitals, per a produir canvis cel·lulars.
L'osteopatia pretén ajudar-te al fet que el teu cos es reguli després que ha sofert tractant de compensar les lesions que l'han afectat. Amb aquesta tècnica, no solament es podran millorar els teus símptomes de dolor i de fatiga, sinó que es podrà sanar l'origen de la lesió i així prevenir nous malestars.

Quines àrees del cos treballa l'Osteopatia?

3 Nivells

Es contempla el cos com una unitat indivisible, en tal sentit, l’osteopatia treballa en diferents nivells:

1
Nivell Estructural:
l'osteopatia actua a nivell de l'aparell locomotor. Per tant, es poden tractar ossos, músculs, lligaments i fàscies.
2
Nivell Visceral:
l'osteopatia actua a nivell d'òrgans i les seves diferents afeccions.
3
Nivell Craneal:
l'osteopatia intervé en possibles disfuncions del nounat i l'adult.

Per consegüent, és una tècnica capaç d’alleujar pràcticament qualsevol malaltia i sobretot capaç de retornar-li el benestar general i l’equilibri a tot el cos.

Osteopatia Beneficis

Segons el fundador de l'osteopatia: Andrew Taylor Still, metge i cirurgià; el cos compta amb tots els mitjans i mecanismes per a l'autosanació.

Per aquesta raó, el principal benefici de l'Osteopatia, és que a través de les diverses manipulacions que duu a terme un osteòpata en el seu tractament, es guia al cos al fet que se sani a si mateix i es mantingui en equilibri després d'una lesió.

A més d'això, en la pràctica clínica, podem veure bons resultats en:

Com tractem l'Osteopatia en 5 Elements?

En el nostre Centre d'Osteopatia 5 Elements, ens preocupem per indagar a profunditat en l'origen de la teva malaltia, per a poder indicar-te el tractament més adequat que aconsegueixi alleujar-te en el menor temps possible.

Per això, realitzem els següents passos:

4 Pases

1
Primer pas:
Una anamnesi completa, per mitjà de la qual determinarem el teu estat general de salut, així com la teva història clínica i familiar.
2
Segon Pas:
Un test manual complet, amb el qual realitzarem diversos palpamientos i avaluacions físiques, a més de ressonàncies magnètiques, TAC, Raigs X i tot el necessari per a determinar la lesió primària, altres lesions i els seus possibles causants.
3
Tercer Pas:
Indicació del tractament adequat, que començarà el mateix dia de la primera consulta del pacient.
4
Cuart pas:
Seguiment del tractament, dels símptomes, i de les millores que s'observin amb el pas dels dies.

Si el que cerques és un osteòpata a Barcelona, que pugui oferir-te el millor tractament osteopático per a la teva patologia, llavors consulta'ns i amb tot gust t'ajudarem.

Osteòpates a Barcelona