FISIOMYOGA

FISIOMYOGA

La unió entre la Fisioteràpia i Osteopatia

FisiomYoga a Barcelona

FisiomYoga és un mètode multidisciplinari que uneix al Ioga amb les ciències de la Fisioteràpia i Osteopatia. El treball conjunt entre la pràctica del Ioga i el món sanitari que permet abordar amb coneixement i criteri les patologies del sistema musculoesquelètic.

La filosofia Neijia és un concepte molt diferent del Waijia, que el seu sinograma “外家” significa “família externa” i es refereix als estils marcials considerats “duros” o externs, els quals estan englobats dins del corrent Shaolinguan i les seves molt variades derivacions que la seva principal característica és el desenvolupament de la força bruta.

ACTIVITATS

L'arribada de FisiomYoga

Si tens alguna patologia, alteració bio-dinàmica o lesió en l'aparell locomotor, partint d'una prova mèdica que diagnostiqui correctament la patologia i si és necessari consultant al teu professional sanitari.

abordem amb criteri i seguretat la patologia adaptant la pràctica del ioga en funció de les teves característiques biomecàniques i patològiques per a obtenir els millors resultats i millorar la patologia.
Tots tenim anormalitats o asimetries en l'alineació dels nostres ossos, en els músculs (genolls en valg (en «X»), peus plans, escoliosis, una cama més llarga que l'altra…).

Aquestes anomalies en l'alineació, porten al cos a respondre i a adaptar-se per a mantenir la seva funcionalitat dins d'aquests desequilibris. Aquests desequilibris juntament amb una mala utilització del cos en la vida diària (males postures) són els responsables de la major part de processos dololoros i patològics de l'aparell locomotor.

A qui va dirigit el FisiomYoga?

Va dirigit a tots aquells que vulguin practicar Ioga amb seguretat, sobretot a persones amb patologies, malalties o alteracions de l’alineament corporal.

Clases de FisiomYoga a Barcelona

En la classe de FisiomYoga actuem sobre les causes de la patologia. A través de les postures de Ioga correctes adaptades millorem la funcionalitat dels teixits afectats o el condicionament físic de l'alumne.
1
Flexibilització de zones contracturadas
2
Tonificar la musculatura apropiada
3
Treballar les alteracions relacionades amb la patologia
Al llarg de la pràctica fem un seguiment dels resultats, com et sents amb la teva pràctica, et transmetem la necessitat que aprenguis fins a on pots arribar sense sentir-te incòmode en la postura, si apareixen molèsties o dolor després d'una classe…

En el centre 5 Elements, t’ensenyem a aplicar la higiene postural en la teva vida diària i quins moviments no has de fer per a actuar en les causes de la patologia.

Les lesions i els desequilibris no sols afecten la tercera edat. Ens afecten a tots.

Vols inscriure't?