SALS DE SHÜSSLER

SALS DE SHÜSSLER

Tractament amb Sals – del Dr. Wilhelm Heinrich Schüssler

Sals de Schüssler

Forma't amb nosaltres com a Expert en tractament amb Sals de Schüssler i aprèn a millorar la teva salut i la d'uns altres amb sals!

Tipus de Formació: Curs de 19 mòduls

Durada: 4 hores cada mòdul. Total: 76 hores
Docent: Luis Roda Fábregas
Certificado: Sí

Pago:
Un pagament de 790€ o tres pagaments de 295€

Data del Pròxim Curs:
A convenir

Dr. Schüssler Quina va ser la seva aportació?

El metge homeòpata alemany Wilhelm Heinrich Schüssler va pensar que moltes malalties i molts dels desequilibris que veia en la salut dels seus pacients, es devien a una mala alimentació o a una mala absorció i distribució de les sals en els teixits.

Així Schüssler, va realitzar estudis per a saber quines sals minerals eren les més importants per a l'organisme humà, i va idear i va introduir en 1870, un sistema de 12 sals que va denominar “Remedios Funcionales” ja que amb ells podia regular una àmplia varietat de trastorns del cos humà, i actuar en la majoria dels teixits.

Preguntes Freqüents

Com funcionen les Sals de Schüssler?

Les 12 sals de Schüssler exerceixen una funció reguladora de l’organisme. La seva aportació desencadena un estímul que capacita a les cèl·lules per a una major i millor absorció de les sals minerals contingudes en l’alimentació, millorant la salut i el benestar de la persona.

Aquestes sals minerals poden estimular o restaurar les funcions corporals, i fins i tot corregir els trastorns funcionals de l’organisme.

El fonament d’aquest mètode terapèutic es troba en la bioquímica, que és la ciència que estudia la composició i l’estructura química dels éssers vius i la dinàmica dels seus processos metabòlics.

Per què són tan efectives les Sals de Schüssler?

Les sals minerals són elements nutritius essencials per a les cèl·lules. Un dèficit en la distribució d’aquests compostos inorgànics, impedeix el desenvolupament d’una activitat cel·lular normal, desencadenant el procés que coneixem com a malaltia.

Mitjançant l’aportació de petites dosis d’aquestes sals, es pot restablir la nutrició cel·lular i, amb això, la salut de l’organisme.

Què aprendràs en la Formació en Sales de Schüssler?

Al llarg de tot el Curs de Sales de Schüssler, tant tu com la resta de companys, aprendran:

lluis-roda

Qui és el docent d'aquest curs?

Lluis Roda Fábregas, és el docent responsable del curs i a més és un terapeuta amb més de 30 anys d’experiència professional, format en Homeopatia, Osteopatia, Sales de Shüssler, Naturòpata, i expert en tècniques, Bioestructurales.

Des dels seus inicis ha passat consulta tant a Barcelona com a València.

Ha estat docent en diferents ponències i congressos:

Congrés nacional de teràpies alternatives Sytem, ​​Barcelona
Congrés Mexicà de tècniques de massatge, Mèxic DF
Seminari en laboratoris Iberhome ZaragozaRoda,

Ha publicat:

Fàbregas, Lluis: Sals Bioquímiques del Doctor Shüssler, Ed. INDIGO, Barcelona 2001, 1 edició, 2003,
Rueda, Fábregas, Lluis: De la Marca al Caràcter, Ed. Editorial Medical JIMS, SL, Barcelona 2015

Lluis Roda és un pioner a utilitzar les sals de Schüssler i estem molt contents que ofereixi una formació tan completa, profunda i actualitzada, de les Sals de Schüssler i la seva indicació en tractaments de diferents patologies.

Vols inscriure't?