BYE BYE AL·LÈRGIES

BYE BYE AL·LÈRGIES

Medicina Tradicional Xinesa

Bye Bye Al·lèrgies a Barcelona

Bye Bye Al·lèrgies és una efectiva tècnica emprada per la medicina tradicional xinesa per a atendre tot tipus de malestars, generats principalment per la intolerància a uns certs aliments, materials o fibres i la hipersensibilitat causada pel contacte amb elles.

El principi bàsic sobre el qual es fonamenta aquest mètode, és que l'al·lèrgia no és una altra cosa que la resposta errònia de l'organisme davant un element extern considerat invasiu i que és possible enfocar el tractament depenent de la causa, ja sigui ambiental, psicològica o alimentària.

Teràpia Bye Bye Al·lèrgies

L'al·lèrgia és el que es denomina com una malaltia autoimmune, perquè el sistema de defensa de l'organisme acaba atacant-se a si mateix per a protegir-se, per la qual cosa es presenten greus disfuncions de la immunitat.
Entre les principals branques del Health Training, podem nomenar l'acupuntura, la farmacopea, la moxibustión, el Qigong i el Tuina.
L'organisme identifica a l'al·lergogen, és a dir la substància externa, com un intrús perillós i genera una resposta immune absolutament desproporcionada.

Bye Bye Al·lèrgies en casos greus

01
En casos extrems, les al·lèrgies provoquen altíssims nivells d'intolerància que es poden manifestar de formes molt extremes, per exemple, mitjançant atacs epilèptics, una resposta urticant generalitzada, i en el pitjor dels casos, tancant les vies respiratòries per complet, causant la mort per asfíxia.
02
El mètode Bye Bye Al·lèrgies actua corregint aquesta sèrie de respostes extremes del sistema immune, activant de manera natural els meridians del cos, els quals connecten els canals de memòria del propi organisme i així s'aconsegueix un balanç harmoniós, usant com a conductor l'aigua que contenen aquests meridians.
03
Una vegada que s'aconsegueix l'anomenat balanç harmoniós i la nova energia flueix per l'organisme, és quan s'inicia tota una reprogramació completa del sistema de defensa immunològic, amb l'objectiu d'eliminar, o reinicialitzar, tota la data errada que posseeixi el sistema immunològic i estabilitzant per complet el balanç intern del cos, la glucosa, els ions de la sang i el pH, fins a aconseguir una total homeòstasi natural.

Com funciona el mètode Bye Bye Al·lèrgies?

1

La forma més efectiva per a detectar a un al·lergogen és aplicant una prova de kinesiología, la qual és una tècnica mèdica idònia per a això, perquè detecta la presència de l’estrès que es caracteritza per la pèrdua de to muscular, fent que els músculs del pacient actuïn de manera feble i incontrolable.

Aquesta prova de to muscular l’efectuem en 5 Elements i servirà com a referència de control al llarg de totes les etapes del tractament de Bye Bye Al·lèrgies. A més, serà útil per a provar que el cos acceptarà l’al·lergogen i no el rebutjarà després d’aplicat el tractament.

2

Posteriorment, s’executa la fase de tractament, la qual és bastant curta i consisteix en l’aplicació d’acupuntura en unes certes parts posteriors dels meridians, això provocarà una reactivació o un reset dins del sistema immunològic del pacient, fent circular novament tota l’energia i eliminant l’agressiva resposta autoimmune.

3

Per a confirmar que el tractament ha estat reeixit, el pacient ha de romandre en contacte amb un al·lergogen durant uns 20 minutos mentre que el nostre professional en medicina xinesa tradicional, monitora el to muscular i la resposta del sistema immunològic, positiva o negativa.

(És important aclarir que el mètode Bye Bye Al·lèrgies aplicat en 5 Elements de manera rigorosa, no inclou el consum de medicaments).

4

D’altra banda, és necessari seguir amb un període molt estricte d’eliminació d’al·lergògens per un període de temps de 25 hores, és un pas clau per a l’èxit del mètode.

5

Una vegada conclòs aquest lapse de temps, el cos ha d’haver acceptat finalment l’al·lergogen i s’aconseguirà millorar de manera definitiva la resposta de l’organisme, gràcies a la medicina mil·lenària que apliquem en 5 Elements.

Tot el que Bye Bye Al·lèrgies pot tractar

El mètode Bye Bye Al·lèrgies és molt efectiu i pot ser utilitzat per a combatre un ampli espectre de malalties associades directament a les al·lèrgies o a problemes del sistema immunològic.

Entre les moltes malalties en les quals aquest mètode ha estat provat de manera efectiva, es troben:

1
Intoleràncies d'ordre alimentari (crustacis, lactis, maní, xampinyons, mariscos, etc.).
2
Afeccions respiratòries com a asma o rinitis al·lèrgica.
3
Afeccions dèrmiques, com per exemple èczemes, urticàries, etc.
4
Al·lèrgies d'origen animal o ambiental, com per exemple la pols, àcars, pèl de diversos animals.
5
Trastorns hormonals o digestius.
6
Malalties ORL, per exemple, inflamació de l'oïda, nas o gola ocasionada per infeccions víriques, bacterianes o agents patògens.

Bye-Bye al·lèrgies pot tractar intoleràncies alimentàries, asma, èczemes, rinitis al·lèrgiques, trastorns digestius o hormonals, malalties ORL cròniques o fins i tot al·lèrgies als àcars de la pols i als pèls dels animals. També seria útil per a tractar bloquejos energètics de caràcter psicològic, que poden provocar una reacció al·lèrgica.

En 5 Elements tenim un equip professional amb coneixement i experiència en tota la medicina xinesa tradicional, per això, atenem cada cas de manera personalitzada per a solucionar definitivament qualsevol mena d’al·lèrgia a través de la tècnica Bye Bye Al·lèrgies aplicada directament pels seus creadors Françoise i François Munsch.