CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

CONSTEL·LACIONS FAMILIARS

Aprèn les dinàmiques familiars curatives

Constel·lacions Familiars i Sistemàtiques a Barcelona

Les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques són una influència molt poderosa. Es tracta d'una especialitat encausada i dedicada a observar realitats inconscients que influeixen en les nostres vides i que per diverses raons no acaben de fluir.

Aquesta pràctica guaridora s'alimenta dels patrons i la dinàmica de funcionament que existeixen en el rerefons relacionat amb la lleialtat familiar, les quals estan regides per sentiments molt poderosos com:

L'amor, la lleialtat o pel fet que existeix un llaç indivisible basat en algun secret familiar.

Coneixement Ancestral Mil·lenari

El treball amb aquesta tècnica, es tracta d'un sistema primitiu pel fet que la nostra primera unió en aquest món és amb la nostra pròpia família, i és exactament allí on comencem, d'una manera absolutament inconscient, a desenvolupar el que anomenem “la història de la nostra vida”.
En 5 Elements oferim tot el coneixement ancestral mil·lenari que tanquen les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques, amb l'objectiu de millorar la vida dels nostres pacients, aconseguint un equilibri harmònic.
El nostre centre especialitzat en medicina ancestral oriental, compta amb Carolina Rierol i Cristina Varela que estan altament preparades i amb àmplia experiència, perquè els nostres pacients siguin conscients dels condicionaments inconscients.

Harmonia a través de les Constel·lacions Familiars i Sistèmiques

Tot allò que quedi sense solució dins del nostre arbre genealògic, sempre buscarà la manera efectiva de resoldre’s en les següents generacions. És per això, que l’harmonia dins de les Constel·lacions Familiars, és una cosa vital per a aconseguir la pau interior i el balanç en les nostres vides, per tant, creiem que:

Realitzar aquesta pràctica de la mà dels nostres professionals, pot tornar-se una eina molt poderosa i guaridora per a tu i per a qualsevol persona que desitgi viure en pau i en equilibri.

Les Constel·lacions Familiars posseeixen una mirada molt més àmplia, que aconsegueixen a les generacions passades, amb l'objectiu de fer visible tot allò que ha romàs ocult fins ara i que és font de conflicte en la vida present dels nostres pacients.

Per què practicar i aprofundir en Constel·lacions Familiars?

Igual que qualsevol altra organització, la família és part d'un sistema complex i divers que opera igual que una companyia, una escola, una relació afectiva, o el nostre propi organisme, mitjançant la relació directa entre uns i altres elements que la conformen.

01
Aquesta és la raó per la qual la pràctica de les Constel·lacions Familiars és efectiva, perquè mitjançant aquest mètode podem solucionar qualsevol assumpte organitzacional o relacional, aconseguint aconseguir l'harmonia en el treball, en la relació de parella, l'estat de salut i en la nostra pròpia ment.
02
Qualsevol àmbit de la nostra vida en el qual existeixi un conflicte o un problema, és procliu a millorar mitjançant l'ús d'aquesta pràctica mil·lenària. Aquest mètode està centrat en descobrir i construir imatges, completament noves, diferents i sanes, del pacient que arribi a la nostra consulta.
03
És una poderosa força guaridora que li permet a qualsevol pacient recuperar el seu lloc original, és a dir, el veritable paper que li correspon dins de la família, en la societat o en el seu treball.
04
Llavors, treballant en les teves constel·lacions familiars, descobriràs, lliure de qualsevol projecció o càrrega familiar inconscient, quina és la teva veritable identitat per a aconseguir l'anhelada harmonia i així puguis fluir lleugerament en la teva existència conscient.


Com treballar les Constel·lacions Familiars a Barcelona?

Per a aconseguir l'harmonia i tornar a equilibrar la pau mental dels nostres pacients, en 5 Elements duem a terme dos mètodes diferents i específics, tots dos oferts als nostres pacients en funció del seu diagnòstic:

1
El Mètode Grupal amb Representants
Aquesta tècnica consisteix en el fet que la persona plantegi quin és l'assumpte que desitja tractar. Després d'una entrevista breu en la qual algun dels nostres facilitadors obtindrà tota la informació necessària sobre el pacient i les seves preocupacions, se li demanarà al consultant que triï a alguns representants personals perquè siguin part dels seus sistemes, és a dir, família, treball i sistema corporal. A partir d'aquest instant, començarà l'observació fenomenològica, és a dir, tot allò que ocorre tal com és. A poc a poc el nostre facilitador acompanyarà al pacient fins a aconseguir la imatge idònia que sigui esclaridora i guaridora.
2
El Mètode de Teràpia Individual
La segona modalitat que duem a terme en 5 Elements, és la Teràpia Individual, en la qual un dels nostres facilitadors treballarà de manera exclusiva amb el pacient. En aquesta tècnica, el nostre personal representarà cada part del sistema amb símbols, com per exemple figures de fusta i pedres. Aquesta tècnica ofereix una explicació senzilla i breu sobre les Constel·lacions Familiars, el seu mètode i les seves profundes implicacions per a l'harmonia del pacient. És important delimitar, que cadascun dels nostres facilitadors professionals posseeix la seva pròpia manera de treballar, cosa que significa que no serà un mètode limitat o tancat. Tots els resultats i la informació recaptada, tant en un com en un altre mètode, són molt efectius i els oferirà als nostres pacients una ajuda imprescindible per a aconseguir i recuperar aquest balanç harmònic inconscient que, per una raó o una altra, ells han perdut en les seves vides.

Treballa en tu

Si desitges aprofundir en aquest tema i indagar en els teus avantpassats, amb l’únic propòsit de sanar i viure un present feliç i lliure de càrregues, llavors consulta’ns i amb tot gust et guiarem a aconseguir-ho, a través de les nostres Activitats de Constel·lacions Familiars a Barcelona.

Vols inscriure't?