Dàmaris Rodríguez

Dàmaris Rodríguez

Damaris

Dàmaris Rodríguez

Durant tota la meva vida professional he estat vinculada al món sanitari, amb la necessitat, d’alguna manera, d’aportar el meu granet de sorra en el dolor de l’altre, exercint com a Tècnic en Cures Auxiliars d’infermeria i com a Tècnic en Imatge per al diagnòstic.

Sempre vaig veure que no era suficient i que la meva necessitat d’indagar en la malaltia era major – que havia d’haver-hi altres maneres de tractar-la – i vaig trobar la manera quan, per una troballa com a pacient, vaig descobrir l’eficàcia de l’acupuntura, sent una teràpia que entén la malaltia des d’una manera global, mirant la part física, emocional i espiritual de la persona.

En 2010 vaig viatjar a la Xina per primera vegada i allí vaig poder veure com funcionava un hospital amb perspectives diferents a les que tenien en el que jo treballava des de feia més de deu anys, ja que miraven el pols, feien un diagnòstic i podien receptar herbes o acupuntura.

Un any més tard em vaig decidir i vaig començar els Estudis de Medicina Xinesa en la Escola CENAC a Barcelona. Durant quatre anys em vaig formar amb el Dr. Li Zhi Xin, Li Ping i el Dr. Mao Jianbo, entre altres.

Des de llavors, he après de la mà de Carles Murcia: Pràctica Clínica, Pulsología la Xina i Txikung Mèdic a nivell avançat.

Seguint amb la meva necessitat d’aprenentatge, vaig descobrir l’Acupuntura Tung, assistint com a conseqüència al “Curs Complet d’Acupuntura de Tung” i al “Curs avançat per a l’estudi en profunditat d’acupuntura Tung i sistema de 14 meridians de Teràpia d’una sola agulla” a Madrid impartits pel Dr. Young Wei-Chie.

He continuat la meva formació en Acupuntura Tung al costat del Dr. Yu Sheng Tze, a Barcelona, ​​assistint a: Seminari d’Acupuntura Tung dels Cinc Dipòsits (nivell avançat).

La meva curiositat innata de continuar buscant l’origen de la malaltia em va portar a formar-me amb el mètode Psico-Referencial Universal (PRU), http://health-training creat per Luc Peroni, psicòleg i terapeuta francès, (format per Claude Sabbah) que ha estat el meu formador.

A hores d’ara, continuo amb la meva formació, al costat de Carles Murcia, el Dr. Yu Sheng Tze i Luc Peroni.