FORMACIÓ DE BYE BYE AL·LÈRGIES

FORMACIÓ DE BYE BYE AL·LÈRGIES

Per primera vegada a Barcelona: Formació Completa en el Mètode “Bye-Bye Al·lèrgies” de la mà dels seus creadors

Bye Bye Al·lèrgies a Barcelona

Forma't en 5 Elements com a Especialista en el Tractament Bye Bye Allergies i aprèn a tractar efectivament tot tipus d'al·lèrgies!

Tipus de Formació: Curs Presencial de 3 Nivells o Mòduls
Durada: 3 dies cada Mòdul
Docent: Françoise i François MUNSCH
Certificat: Sí
Data del Pròxim Curs:
1° Nivell: 26 al 28 de gener 2024
2° Nivell: 12 al 14 de juliol  de 2024
3° Nivell: 24 al 26 de gener de 2025
Horari:
Divendres: De 9.00 a 18.00
Dissabte: 9.30 a 19.00
Domingo: 9.30 a 17.00
Preu:
La tarifa presencial per persona durant els 3 dies: €620
Un únic pagament de €1770 els 3 mòduls
Material Necessari:
Caixes d'al·lergògens necessaris per a la pràctica: per a una pràctica efectiva li suggerim que comenci amb un kit doble en una caixa de fusta.
El cost d'aquest kit doble que utilitzarà per a tota la vida (ja que les caixes es poden reutilitzar de manera indefinida i respectant algunes instruccions de còpia de seguretat, es poden utilitzar per a tota la vida) és de 427€.
Inversió de la formació: A França els professionals ja han reemborsat en gran manera el cost del primer seminari i del primer grup d'al·lergògens en un mes de treball.

 

Què és Bye Bye Al·lèrgies?

Bye-bye al·lèrgies és una tècnica per a eliminar les al·lèrgies, les intoleràncies i les sensibilitats, ja siguin alimentàries, ambientals o psicològiques.

Aquest mètode va ser desenvolupat per un parell de professionals de la salut natural, Françoise i François Munsch, i està inspirat en l'experiència en kinesiología, energia xinesa, osteopatia, naturopatía i suport psicoterapèutic, de tots dos especialistes.
En aquest video us fem una petita introducció de com funciona aquesta tècnica.
Reprodueix vídeo

Preguntas Frecuentes

Resposta al·lèrgica del cos humà

Els principis del mètode Bye Bye Al·lèrgies, es fonamenten en la següent premissa: El fenomen al·lèrgic, constitueix una resposta errònia del cos a una o més substàncies.

Encara que per a la majoria de les persones, aquestes substàncies no presenten cap problema, en persones amb al·lèrgies, provoquen intolerància que es manifesta com a disfunció de la immunitat.

El cos registra la substància com un intrús, és a dir, un al·lergogen, i es defensa desencadenant una resposta immune excessiva. Per tant, aquest enfocament considera, que aquest desequilibri pot accentuar-se amb l’estrès, els traumes i les agressions, que afebleixen la capacitat d’autoregulació del cos i alteren el seu metabolisme.

Com actua el mètode Bye Bye Al·lèrgies?

El mètode Bye-Bye Allergies proposa corregir aquest desequilibri activant els meridians, ells mateixos es connecten a la memòria del cos, gràcies a l’aigua que conté.

El treball energètic funciona llavors com una reprogramació del model de defensa: elimina la informació errònia del sistema i dona suport a l’homeòstasi natural.

En què consisteix una sessió amb aquest mètode?

Una sessió de Bye Bye Al·lèrgies, consisteix en una prova de to muscular o una mesura del pols segons l’enfocament natural de la medicina tradicional xinesa. El professional estimula els punts d’acupuntura. Paral·lelament a aquestes pressions, la persona es posa en contacte amb mostres de la substància o grup de substàncies al·lergògenes a eliminar.

Després de cada sessió, es demana a la persona que respecti un període d’eliminació d’al·lergògens de 25 hores per a promoure el registre immunitari de la informació i l’eliminació completa de toxines. Una sessió pot ser suficient per a tractar una reacció al·lèrgica.

Patologies tractades amb Bye Bye Al·lèrgies

Bye-Bye al·lèrgies pot tractar intoleràncies alimentàries, asma, èczemes, rinitis al·lèrgiques, trastorns digestius o hormonals, malalties ORL cròniques o fins i tot al·lèrgies als àcars de la pols i als pèls dels animals. També seria útil per a tractar bloquejos energètics de caràcter psicològic, que poden provocar una reacció al·lèrgica.

Opinió de dues alumnes que van realitzar el curs Bye-Bye Al·lèrgies

A continuació, et presentem l’opinió de dues alumnes, esperem que t’inspirin i et motivin a prendre el control de les teves al·lèrgies i dir “Adeu” a les al·lèrgies d’una vegada per sempre.

Reprodueix vídeo
Reprodueix vídeo

Què aprendràs amb aquest Curs de Bye-Bye Al·lèrgies?

El curs de 5 Elements que condueix a la certificació BBA “Bye Bye Al·lèrgies” el qual consta de 3 seminaris intensius de 3 dies cadascun (divendres-diumenge), et permetrà tant a tu com als professionals que participin, obtenir el màxim profit del mètode i aprofundir també en el tractament d’aspectes psicològics i en el tractament de patologies específiques.

1
Tingues en compte, que la formació és tan completa, que al final del primer seminari o Nivell 1, ja estaràs en condicions de començar a practicar amb eficàcia el mètode BBA “Bye Bye Allergies” en la gran majoria dels casos d'al·lèrgies.
2
D'igual forma, al final del primer seminari de formació, els professionals que ho desitgin poden aparèixer en el directori dels professionals de BBA, baix determinades condicions.
3
Els professionals que apareixen, han de complir un cert nombre d'elements de garantia sobre la qualitat de la seva pràctica: és per això que una de les condicions sol·licitades és la participació en els dies d'aprofundiment de la pràctica. Això és, un element essencial per a poder practicar amb eficàcia i en les millors condicions. Aquesta pràctica és obligatòria en moltes professions.
4
Tot això i molt més, ho aprendràs al llarg dels 3 Seminaris.
francoise-bye-bye-allergies

Qui seran els docents del Curs?

Françoise i François MUNSCH. Osteòpates, energètics i  psicoterapeutes, els qui han estat practicants i formadors en salut natural des de fa més de 30 anys.

Les seves recerques dutes a terme des de la seva llarga pràctica en el càrrec, els van permetre desenvolupar el mètode energètic de tractament d’al·lèrgies “Bye Bye Allergies” que imparteixen a Europa.

Per tal motiu, rebràs aquesta formació en aquest mètode, directament dels seus creadors.

Com inscriure't en el Curs de Bye-Bye Al·lèrgies?