Juliette Villanueva

Juliette Villanueva

Juliette

Juliette Villanueva

La meva trajectòria comença amb una primera etapa purament tècnica com a enginyera, que després va derivant cap a la docència i cap a àmbits més humanístics i espirituals.

Mitjançant la pràctica i l’aprofundiment en la meditació Vipassana i Zen entro en contacte amb tota la filosofia budista i oriental, que em captiva i m’empeny a indagar en la seva concepció de la vida i l’ésser humà.

En paral·lel m’interesso per altres teràpies com la Kinesiologia i el Reiki, que em fan entrar en el món de la salut des d’una perspectiva més holística. També em formo en Psicoteràpia amb Claudio Naranjo i en Sanacions Akàshiques amb David Topí, afegint un grau més d’espiritualitat i psiquisme a la meva concepció general d’equilibri i salut.
Tot això em porta a graduar-me en MTX amb els germans Li Ping i Li Zhi Xin, i després ampliar aquesta formació amb seminaris més específics, com la Polsologia Xinesa amb Carles Murcia o amb l’Acupuntura Japonesa amb Stephen Birch.

Actualment, la meva formació en aquest terreny està enfocada en el Qigong mèdic i l’Acupuntura Tung, amb Carles Murcia.
Per altra banda, també treballo amb el mètode francès “Bye Bye Allergies” desenvolupat per Françoise i François Munsch, que representa tota una revolució en el tractament de les al·lèrgies i el reequilibri de tot el nostre sistema físic i energètic.