Carolina Arroyo

Carolina Arroyo

Carolina

Carolina Arroyo

Soc Carol, terapeuta en Descodificació Biològica Original, Teràpia Familiar Sistèmica, Psico-Referencial Universal i Coaching Sistèmic.

Al llarg de la meva vida sempre he tingut preguntes amb relació al comportament humà, per tant, m’agrada llegir molt, soc una persona observadora i intuïtiva i amb el desig d’investigar més.

Durant anys em dedico al Comerç Internacional, mentre em formava en camps totalment diferents d’aquesta professió, i és que internament la meva intuïció, el meu desig genuí em portaven a
una altra direcció. Agraïda a aquesta professió després d’anys, va decidir dedicar-me plenament a la Teràpia.

Després formar-me en Descodificació Biològica vaig poder entendre la malaltia d’una forma totalment nova i comprendre la incidència de les nostres emocions en la nostra salut física. Tenia
una visió renovada sobre el cos i el comportament humà. Fins a aquest moment m’havia centrat en la comprensió de l’individu i em faltava alguna cosa: ampliar més aquesta visió i veure el «Quadre complet».

En estudiar la Teràpia Familiar Sistèmica llegui a una compressió més profunda de l’Ésser. Mitjançant entendre que tots pertanyem a un sistema essencial que és la Família.

Coneixent la història familiar, els seus vincles, les seves creences i altres, podem completar el quadre i veure a la persona en tot el seu conjunt. Així com veure els altres sistemes als quals la persona pertany: el seu poble, el seu país, el seu continent …, ens permet albirar la seva cultura, els seus costums i la influència de tot això en la seva identitat.

Des d’aquest lloc i amb una mirada amplificada. Després haver-me tractat com el creador del mètode El Psico Referencial Universal, vaig començar a formar-me en aquesta teràpia. Per a mi és i continua sent un meravellós regal, em va donar el ple convenciment que la persona pot transformar-se i arribar a ser algun completament nou sense importar com fora el seu passat, arran de buidar tota la càrrega emocional que es troba a nivell «inconscient» en la Persona. I és aquí, en aquest grau de
consciència en la qual sorgeix el meu projecte actual i el número de la meva pàgina web: Neo-esse. On faig al·lusió a la possibilitat de ser algú nou després del procés terapèutic.

Ara com ara moguda per la meva inquieta curiositat continuo especialitzant i formant-me per a ampliar l’infinit coneixement disponible i aplicar-lo en les meves sessions. Gaudint d’acompanyar a uns altres en el seu propi procés.