Sofia Jikia

Sofia Jikia

Sofia-Jikia

Sofia Jikia

La meva vocació d’ajudar a l’altre sempre m’ha acompanyat i continua sent la missió de la meva vida. Vaig néixer en el si d’una família de metges i terapeutes en l’Antiga UURS. Des de la meva infància m’he interessat per la salut i les teràpies naturals. Els escassos dels mitjans i la precarietat del sistema sanitari de l’època crea la necessitat de buscar remeis en la naturalesa i coneixement ancestral.

Després de l’escola decideixo començar els meus estudis terapèutics. En primer lloc m’interesso per comprendre el funcionament estructural del cos humà i m’inicio en l’estudi del quiromasaje i osteopatia posteriorment. Em resulta de gran ajuda i utilitat el coneixement d’anatomia i biomecànica.

Em donen una visió global i sistemàtica del cos en el qual descobreixo l’íntima connexió de totes les estructures i teixits. L’osteopatia em brinda una eina increïble per a treballar la unitat dels éssers a través del cos. No deixa de sorprendre’m com restablint la correcta mobilitat del cos allibera les emocions i la ment.

La meva curiositat innata i set de coneixement em porta, de la mà de la meva àvia i posteriorment amb professors espanyols i xinesos, estudiar la Medicina Tradicional Xinesa. La unió de la teràpia manual i la Medicina Tradicional Xinesa em dona fins i tot millors resultats. La necessitat d’abordar els plans psicoemocionals em porten a l’estudi del Doctor Bach i els seus remeis florals.
De la mà de l’astrologia m’arriba la comprensió de la complexitat de l’ésser humà i de l’espai que ocupa.

La meva filosofia de treball és tractar a la persona equilibrant el seu cos, les seves emocions i la seva energia, per a establir l’estat de felicitat i salut.