L’any 2002, el psiquiatre i investigador de la consciència, David R. Hawkins, va presentar una sèrie de descobriments sobre la consciència humana.

Els seus raonaments van ser una revolució immediata, ja que demostrava que tots els objectes tenen una energia que vibra en diferents freqüències.

Tots els àtoms són energia, així que tots els objectes tenen energia, aquesta energia vibra i se’l coneix com a Escala de consciència. Un gràfic que, segons el científic, va entre 1 i 1000, on aquest és el nivell de vibració interna i d’evolució de consciència que cada persona pot assolir.

El que l’Escala de la Consciència aporta és que una emoció és una forma de vibrar, com ho fa qualsevol cos o matèria. Un pensament crea una vibració que alhora crea una emoció. Vibrar en baixes freqüències potencien que puguem emmalaltir.

Les de baixa freqüència serien la culpa, la tristesa i la humiliació, vergonya, l’orgull, remordiment, apatia…

Les d’alta freqüència, l’amor, la felicitat, la tranquil·litat, alegria…

Entendre la manera com funcionen les energies, ens és útil per entendre que no només sentir-nos bé interiorment, sinó també al nostre entorn, ja que l’energia es transmet i  es contagia. Així que depenent amb la freqüència que vibrem tindrà una incidència al nostre entorn. El llenguatge que utilitzem és un dels generadors més grans d’aquests dos nivells. Per exemple per a Univers, està formatat per lleis que regeixen les relacions humanes, quan enviem informació a l’univers aquest ens la torna, si per exemple demanem alguna cosa, estem inconscientment esperant una resposta.

És el que anomenem llei de l’atracció. Si “sembrem” coses positives rebrem coses positives. Així que el que enviem ho rebem també. Una de les coses necessàries per beneficiar-nos d’aquesta llei és ser agraït, però també, desbloquejar els pensaments recurrents negatius, funciona com un imant, atraiem allò que sentim. El primer que podríem fer és desbloquejar els condicionaments inconscients que tenim; poden venir del dels nostres avantpassats, de la història familiar, del moment de la concepció, embaràs, primers anys de vida, de les vivències viscudes… Com net tinguem el nostre inconscient dels condicionaments negatius de la nostra vida, més podrem atraure coses positives a ella.

5 Elements utilitzem la tècnica de Heald tranning, per desbloquejar totes aquestes vivències.

Un cop desbloquejats tots aquests condicionaments, ser coherent amb allò que pensem, sentim i fem. I tenir pensaments positius, ja que el NO l’univers no ho entén, per exemple: Si pensem no vull que mai em falti la feina, el que entendrà l’univers és vull que em falti la feina, hem de canviar la nostra manera de pensar.